Wie is AstridsTaste

AstridsTaste is Astrid Schreuders
Een loopbaan als communicatieadviseur, hoofdredacteur van een relatiemagazine, projectleider bij de oprichting van hotelwoningen Kus&Sloop, nieuwsredacteur voor een restaurantsite, (trend)redacteur voor horeca(vak)media, 30 jaar (sterren)restaurantbezoek in binnen- en buitenland, gastronomische reizen en wijnproeverijen komen samen in AstridsTaste.
Ik beschik over een unieke combinatie van kennis, ervaring en een groot netwerk in de horeca, foodservice, foodretail en wijnwereld.

Communicatieadviseur en tekstschrijver 
Via mijn bedrijf AstridsTaste werk ik als zelfstandig communicatieadviseur, tekstschrijver en freelance redacteur, met als specialisatie de horeca(leveranciers), retail en food & drink.
Ik werk veel in opdracht van restaurants, horecaleveranciers en foodretailers en help hen met webteksten, nieuwsbrieven, perscontacten en communicatie, marketing, social media en het vergroten van de bekendheid. Daarnaast werk ik op freelance basis voor (horeca)media als (trend)redacteur, adviseer ik horecamedia en adviseer ik bedrijven die op zoek zijn naar bijzondere food & drinkproducten.

Voor restaurantnieuws, trends en mijn gastronomische belevenissen kun je me volgen op Twitter en Facebook. Voor mijn food, tableware en trendfoto’s kijk je op Instagram en Pinterest en voor video’s kijk je op mijn You Tube-kanaal.

Gastroblog AstridsTaste
Op deze site vind je ook het gastroblog over de culinaire avonturen die ik beleef tijdens mijn werk.