Wie is AstridsTaste

AstridsTaste is Astrid Schreuders
Een loopbaan als communicatieadviseur, hoofdredacteur van een relatiemagazine, projectleider bij de oprichting van hotelwoningen Kus&Sloop, nieuwsredacteur voor een restaurantsite, (trend)redacteur voor horeca(vak)media, 27 jaar (sterren)restaurantbezoek in binnen- en buitenland, gastronomische reizen en wijnproeverijen komen samen in AstridsTaste.
Ik beschik over een unieke combinatie van kennis, ervaring en een groot netwerk in de horeca en gastronomie. Hierdoor kan ik me goed inleven  in de wensen van de gast, maar ook in de dynamiek die hoort bij het runnen van een horecabedrijf.

Communicatieadviseur en tekstschrijver 
Via mijn bedrijf AstridsTaste werk ik als zelfstandig communicatieadviseur, tekstschrijver en freelance redacteur, met als specialisatie de horeca(leveranciers), retail en food & drink.
Ik werk veel in opdracht van restaurants, horecaleveranciers en foodretailers en help hen met webteksten, nieuwsbrieven, perscontacten en communicatie, marketing, social media en het vergroten van de bekendheid. Daarnaast werk ik op freelance basis voor horeca(vak)media als (trend)redacteur en voor de online restaurantgids Alle Toprestaurants als nieuwsredacteur.

Voor restaurantnieuws en mijn gastronomische belevenissen kun je me volgen op Twitter en Facebook. Voor mijn food, tableware en trendfoto’s kijk je op Pinterest.

Gastroblog AstridsTaste
Op deze site vind je ook het veelgelezen gastroblog over mijn culinaire avonturen. Ik blog onder meer over restaurants, wijn, gastronomie, horeca-events, horecatoeleveranciers en culinaire producten.